Retourneren

Het recht om van een aankoop af te zien is 14 kalenderdagen. Deze termijn gaat in nadat u de producten ontvangen hebt. Bij meerdere producten uit een enkele bestelling gaat de termijn pas in na levering van het laatste product.

Op bedrukte paraplu’s geldt het herroepingsrecht niet. Deze kunnen dan ook niet geretourneerd worden. Mocht er echter iets mis zijn met de bedrukte paraplu, neem dan contact met ons op.

Binnen 14 dagen na ontbinding zal Bruidsparaplu.nl alle bedragen, inclusief eventuele oorspronkelijke verzendkosten (€4,95NL €5,95BE),  maar niet de kosten voor de express verzending, terugbetalen.

Let op! De kosten voor het retourneren zijn voor u.

Producten die u wilt retourneren moeten ongebruikt en in originele staat zijn.
Indien kapotte of gebruikte producten geretourneerd worden wordt u de schade hiervan in rekening gebracht.

Wilt u een product retourneren?

U kunt  het product terug sturen naar onderstaand adres binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling. Vermeld hierbij de volgende gegevens: uw ordernummer, welke producten u wilt retourneren en waarom, NAW- gegevens van de persoon door wie de bestelling geplaatst is, en uw rekeningnummer.

Bruidsparaplu.nl
Euregioweg 330
7532 SN Enschede

Zodra de retour hier ontvangen en verwerkt is krijgt u hiervan bericht.
Zonder volledige en correcte gegevens zal de retour niet afgehandeld kunnen worden.

Wilt u een product ruilen?

Volg dan de stappen bij het retourproces en plaats een nieuwe bestelling voor het gewenste product. Gaat het om de gehele bestelling? Dan krijgt u ook de oorspronkelijke gemaakte verzendkosten teruggestort wanneer wij uw retour verwerken. Wanneer het om een gedeelte van de bestelling gaat krijgt u alleen het bedrag teruggestort van het betreffende product (dus niet de oorspronkelijke verzendkosten). Als u onder de €25 bestelt dan betaalt u dus ook voor uw nieuwe bestelling verzendkosten.

Wij nemen contact met u op

Vul het onderstaande formulier op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

 Euregioweg 330

 7532 SN Enschede

 053-573 8211

 service@plushop.nl

Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €25,- gratis bezorging
74aeaae483ecf713f72f10ad0b4a82d3.jpg