Voor iedereen een paraplu

Wij als Plushop.nl zijn een online parapluwinkel met een erg breed assortiment en grote voorraad. Wij hebben paraplu’s in alle soorten en maten die verschillen van merken. Een paraplu is erg leuk om als cadeau te geven, en te krijgen. Maar ook erg leuk voor een feestje !  Maar de hoogste prioriteit is natuurlijk om droog te blijven!

Ons Assortiment : 

Hieronder zie je een kleine greep van ons assortiment. Op onze website staan al onze paraplu’s vermeld. Wij hebben voor ieder wat wils dus bij Plushop slaag je altijd. Grote bestellingen zijn geen probleem voor ons dus. Wij bieden paraplu’s per doos aan in de meeste gevallen zitten er 25 paraplu’s per doos. Bekijk ons assortiment op Plushop.nl en voor vragen of passende offertes neem dan gerust contact op !

Doorzichtige paraplu’s

Een doorzichtige paraplu is ideaal voor diverse gelegenheden of bijeenkomsten. De paraplu’s blokkeren het zicht niet en zijn sfeervol. Ook worden de paraplu’s vaak gebruikt voor op de fiets, bruiloften, concerten, lezingen en rondleidingen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en maten. Bestel u paraplu’s bij ons. Wil je een groot aantal paraplu’s bestellen? Neem dan even contact met ons op want dan maken we een passende offerte.

Kinderparaplu’s

Natuurlijk hebben wij ook voor de kinderen kinderparaplu’s . verschillende soorten dieren paraplu’s met een leuke en gekke uitstraling. Wanneer het kind zelf een paraplu mag vasthouden is de pret toch het leukst met een speelse paraplu! Tip: voor een kinderfeestje of bijvoorbeeld een klassenuitje van de peuterschool is het toch erg leuk om een doos kinderparaplu’s te bestellen bij Plushop. Zorg voor een leuk feestje tijdens de regen!

Trouwparaplu’s

Je wilt toch niet dat de mooiste dag van je leven verpest wordt door een regenbui? Wij bieden de oplossing ervoor onze mooie luxe trouwparaplu’s. Van wit tot gekleurd, doorzichtig tot kant, van groot tot klein en natuurlijke onze leuke hartparaplu’s. Wat ook erg leuk is dat je trouwparaplu een eigen draai geeft door hem te laten bedrukken.  neem een kijkje uit ons assortiment en maak een keuze uit onze trouwparaplu’s . Geef aan hoeveel paraplu’s je nodig hebt en wij regelen dat ze op tijd op de bruiloft zijn.

Diverse merken paraplu’s
Wij voeren een groot aantal bekende merken paraplu’s. Hierdoor heeftu altijd ruime keus binnen de door u gewenste stijl en budget.

  • Buggz
  • Disney
  • Kidorable
  • Knirps
  • Falcone
  • Falconetti
  • MiniMax
  • Stephen Joseph

 

Wij nemen contact met u op

Vul het onderstaande formulier op en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

CONTACT

 Euregioweg 330

 7532 SN Enschede

 053-573 8211

 service@plushop.nl

Verzendkosten NL € 4,95
Verzendkosten BE € 5,95
Vanaf €25,- gratis bezorging
74aeaae483ecf713f72f10ad0b4a82d3.jpg