Je bekijkt nu Een handige paraplu

Een handige paraplu

Een paraplu is een handige accessoire om altijd bij je te hebben. Het wisselvallige weer in Nederland zorgt soms voor een onverwachte regenbui. Wat je natuurlijk niet wilt is kletsnat op je bestemming aankomen. Een paraplu die je makkelijk in de tas of auto kwijt kan is daarom erg handig. Een opvouwbare paraplu is hiervoor erg geschikt.

Makkelijk op te bergen

Een opvouwbare paraplu is makkelijk op te bergen. Vaak zijn de normale paraplu erg groot en weet je niet waar je ze kwijt kunt. Ze staan vaak in de weg of verstopt in een hoekje in het huis. Een opvouwbare paraplu is hiervoor de oplossing. Deze paraplu zou je gewoon in de auto kunnen laten liggen of aan de kapstok kunnen hangen. De opvouwbare paraplu staat dus nooit in de weg en is makkelijk mee te nemen mocht je bang zijn voor een onverwachte regenbui.

Verschillende kleuren en maten

Paraplu’s zijn te halen in verschillende kleuren en maten. Voor veel mensen hoeft een paraplu er niet bijzonder uit te zien, als hij de regen maar tegenhoud. Voor sommigen daarentegen en vooral voor kinderen is het erg leuk om een paraplu met een leuke kleur of print te hebben.

Een paraplu laten bedrukken

Tegenwoordig worden paraplu’s vaak bedrukt. Een bedrukte paraplu is bijvoorbeeld erg leuk als cadeau of relatiegeschenk. Je kan denken aan een naam, figuur. logo of motto te laten bedrukken op een paraplu. Hierdoor wordt de paraplu een stukje persoonlijker. Een erg origineel cadeau waar je niet direct aan denkt.