Je bekijkt nu <strong>Spullen vervoeren zonder schade</strong>

Spullen vervoeren zonder schade

Spullen vervoeren zonder schade kan een hele opgave zijn wanneer jij niet over de juiste materialen beschikt om dit goed te laten verlopen. We bespreken in het kort hoe jij schade kan voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan Opslagdekens Kortpack.

Gebruik stevige Duct tape Kortpack 

Wanneer jij spullen gaat vervoeren is het vaak handig om stevige Duct tape Kortpack te gebruiken om alles op zijn plaats te houden. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor het dichtplakken van dozen zodat er geen spullen uitvallen. Ook kan een rol Duct tape erg handig van pas komen wanneer je iets in de auto gaat vervoeren het het blijft bewegen. Doordat dit voorwerp beweegt is de kans groter dan het beschadigd. Wanneer je dit dan vast maakt met duct tape is de kans groter dat het op zijn plaats blijft en er geen beschadigingen zullen ontstaan. Ook kan het vastmaken voorkomen dan bewegende voorwerpen andere spullen beschadigen. Dubbel handig dus. 

Gebruik Opslagdekens Kortpack 

De kans is groot dat de spullen waarvan jij schade wil voorkomen dat deze spullen van harde materialen zijn. Deze spullen hebben namelijk ook de grootste kans om beschadigd te raken. Daarom is het erg handig om opslagdekens te gebruiken tijdens het verplaatsen of tijdens het opslaan van deze spullen. Door dekens om of tussen jouw spullen te plaatsen zorg je ervoor om bij eventuele bewegingen deze dekens voor demping zorgen waardoor de kans op beschadiging veel kleiner is. Het is uiteraard mogelijk om zelf een aantal dekens uit de kast te trekken, echter is dit niet altijd genoeg om beschadiging tegen te gaan. Kies daarom voor goede materialen en ga op zoek naar dikke opslagdekens voor jouw spullen. 

Kies het juiste vervoersmiddel

Het vervoermiddel waar jij de spullen mee gaat verplaatsen speelt een grote rol bij hoe groot de kans op eventuele beschadigingen zijn. Wanneer jij bijvoorbeeld een kast gaat verplaatsen op de fiets is de kans zeer groot dat dit op een of andere manier mis gaat en de kast beschadigd is. Om grote spullen te verplaatsen is het ideaal om bijvoorbeeld een verhuisbusje te gebruiken. Hierbij heb je een groot oppervlak om zo spullen handig in te delen met eventuele dekens zodat er geen beschadigingen ontstaan. Wanneer spullen in de auto passen is dit ook een goede optie mits er genoeg aandacht wordt besteed aan het vastzetten en beschermen van de spullen door middel van duct tape en passende dekens. 

Nu weet jij hoe je het beste je spullen van verplaatsen zonder ze te beschadigen. Succes!